Google+

vineri, 21 noiembrie 2014

Carte pentru suflet de copil

Închide ochii şi aminteşte-ţi de tine pe când erai de patru spre şase anişori. Te vezi? Care erau bucuriile tale? Dar grijile tale? Poate că te îngrijorai că mama n-o să te lase să stai afară, la joacă, atât cât îţi doreşti sau că prietena ta de la doi e pedepsită şi nu ai cu cine să te joci. Despre bucuriile copilăriei s-au scris nenumărate cărţi şi încă mai este de povestit. Este vârsta prezenţei, a miracolelor, a fanteziei, a poveştilor mereu cu final fericit. Mai trăieşti vârsta aceea?

Fiecare dintre noi poartă într-un spaţiu al sufletului său, mai mic sau mai mare, acel copil plin de entuziasm, creativitate, bucurie de-a trăi. Unii uităm de el, alţii ni-l mai amintim din când în când, însă el, copilul din noi, este mereu acolo şi se bucură la fel ca la patru ani atunci când primeşte atenţie.
Ştim cu toţii că, în tumultul grijilor care ne copleşesc pe parcursul călătoriei prin viaţă, uităm de sufletul nostru de copil. Însă această parte din noi are nevoie de atenţie, mângâiere şi dragoste mereu şi cu atât mai mult când lăsăm problemele vieţii de adult să ne copleşească şi ne uităm pe noi în furtuna cotidianului.

De aceea să devii personaj într-o poveste de iarnă, mergând la colindat cu prietenii sau salvându-l pe Moş Crăciun, este un prilej de reîntâlnire cu copilul din tine, cel uitat într-un colţ de suflet.
Da, cărţile personalizate pot fi oferite în dar şi adulţilor. Celor care doresc să-şi onoreze copilul interior, să-l hrănească cu iubire şi bucurie şi nu numai.

Eu am oferit de mai multe ori aceste cărţi oamenilor mari şi de fiecare dată am fost răsplătită cu valuri de emoţie şi entuziasm. 
Recomand cu drag cărţile personalizate tuturor celor care doresc să ofere un dar special şi emoţionant părinţilor, prietenilor dragi, colegilor sau şefilor, partenerilor de viaţă sau de afaceri, oricărei persoane dragi din viaţa lor.
Va rămâne un cadou de suflet ... pentru sufletul de copil.


Pentru comenzi completaţi formularul de pe pagina fiecărei cărţi!



photo credit: demandaj via photopin cc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu